Stages

Europ Assistance wil jonge, talentvolle studenten de kans bieden te proeven van het echte bedrijfsleven.

1 Stage

Stagiaire Marketing & Digital Transformation

Europ Assistance Belgium, pionier van de bijstand met meer dan 50 jaar ervaring, maakt van de Care Services samen met haar dienstverleners een dagelijkse realiteit voor haar kla...

Contract:Stage

Werkregime:Voltijds

Periode:ganse jaar

Talenkennis:Fr of/en Nl

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, zowel voor korte als langdurige stages in verschillende domeinen : Finance, Insurance, Human Resources, Administration, Marketing.

Getuigenissen

Stagiaire Btissam

Stages lopen bij Europ Assistance is een bijzondere ervaring die je niet overal kan meemaken. De werksfeer, de collega’s en je eigen drijfveer zorgen dat je gemotiveerd naar het werk komt. De waarden en ambities die Europ Assistance heeft willen zij zeker met jou delen. Europ Assistance is een uitdagende leerschool voor toekomstige werknemers. Je leert meer over het werk maar ook over ...

Stagiaire Cyrielle

Mijn stage bij Europ Assistance is mijn eerste werkervaring en ik kan niets dan positief melden. Vanaf de eerste dag werd ik opgenomen in het HR-team, wat mij de gelegenheid gaf om het HR departement volop te ontdekken. Ik hoop van harte dat al mijn toekomstige stages even aangenaam en spannend zullen zijn als deze bij Europ Assistance.

Intro

Werken bij Europ Assistance

  • Teamwork
  • Diversiteit
  • Collegialiteit
  • 200 medewerkers
  • Goede bereikbaarheid

50 jaar bestaan!

Gelukkige verjaardag 50

Onze reisbijstandscontracten beschermen u in het buitenland, onze annulatieverzekering beschermt uw vakantiebudget, onze bijstand voor de woning en in de thuiszorg verlichten uw dagelijkse bekommernissen. Europ Assistance biedt steeds een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.

Europ Assistance