Werken bij ons

Europ Assistance als werkgever - Wat bieden we

Een job bij een bedrijf dat gerust als een gevestigde waarde mag worden bestempeld. Een bedrijf met een ongedwongen en plezierige werksfeer waar teamwork en diversiteit centraal staan. Medewerkers vinden het blijkbaar fijn bij ons want de gemiddelde anciënniteit is 12 jaar.

Teamwork

Bij Europ assistance is er geen plaats voor individualistische strevers. Wij zijn op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde mensen die zich samen met hun team en de rest van de onderneming 100% inzetten voor het behalen en overtreffen van de objectieven. Alle teams hebben trouwens jaarlijks groepsobjectieven die gevaloriseerd worden met een bonus.

Diversiteit

Diversiteit is één van de hoekstenen van ons HR beleid. Leeftijd, etnische oorsprong, geaardheid….alles kan bij ons. Wij respecteren ieders persoonlijkheid en overtuiging en vragen van elke medewerker hetzelfde. Wij zijn er van overtuigd dat verschillende generaties van elkaar kunnen leren in twee richtingen, dat een multiculturele werkomgeving verrijkend is voor iedereen, ook voor onze klanten. Vooral op het bijstandsplateau leidt dit tot een boeiende mix van medewerkers.

Work-life balance

We geloven in een goede balans tussen werk en privéleven. Daarom werken Assistance Agents die flexibele uurroosters hebben bijvoorbeeld maar 32u per week terwijl de administratieve bedienden 35u per week werken maar slechts 9 dagen op 10. Kaderleden daarentegen hebben veel vakantiedagen omdat ze 37u per week werken. Bovendien werken velen met glijdende uren.

Benefits

We bieden je een aantrekkelijk salaris aangevuld met maaltijdcheques en een aanvullend pensioen en een hospitalisatieverzekering. We zorgen ook voor terugbetaling van verplaatsingskosten en diverse kortingen.

Ligging

Ben je ecologisch gezind en wil je de auto thuis laten? Geen probleem. Metro- en treinstation liggen op 400 meter van het gebouw en de bussen van De Lijn en TEC stoppen ongeveer voor de deur. Fietsers krijgen bij ons een fietsvergoeding en beschikken over de nodige accommodatie beschikken zoals douches en kleedkamers.

Als bedrijf zijn wij voortdurend op zoek naar collega’s die zin hebben om er echt voor te gaan.

Heb je specifieke vragen, dan kan je steeds terecht bij onze HR collega’s :

Intro

50 jaar bestaan!

Gelukkige verjaardag 50

Onze reisbijstandscontracten beschermen u in het buitenland, onze annulatieverzekering beschermt uw vakantiebudget, onze bijstand voor de woning en in de thuiszorg verlichten uw dagelijkse bekommernissen. Europ Assistance biedt steeds een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.

Europ Assistance