Getuigenissen

Zuiddag Norah en Soetkin

Wat is zuiddag ? 

(In een notendop) Zuiddag is een organisatie voor en door jongeren. Ze stimuleert jongeren wereldwijd om samen te strijden voor een duurzame en rechtvaardige maatschappij. Zuiddag is vooral gekend van de jaarlijkse campagne ‘Work for Change’ waarbij meer dan twaalfduizend Vlaamse en Brusselse scholieren tussen 15 en 20 jaar één dag niet naar school gaan, maar in de kleren van beroepskrachten kruipen. Hun verdiende loon van 40/50 euro staan ze af aan een jongerenproject in het Zuiden. Voor en achter de schermen van Zuiddag krijgen jongeren de kans om competenties te ontwikkelen in functie van een actief engagement, nu en later. Meer informatie op: http://zuiddag.be/work-change-op-donderdag-16-oktober-2014#sthash.1AmaDxOo.dpuf
Bron: http://zuiddag.be/)

 

Onze ervaring:

In kader van Zuiddag 2015 hebben wij gekozen voor een job bij Europ Assistance. We stonden paraat als administratieve hulp en kregen allerhande taakjes.
In de voormiddag werkten we bij de personeelsdienst, waar we twee opdrachten kregen. Ten eerste een aantrekkelijke affiche maken die hun bedrijf in de kijker zet en vervolgens een hygiëne reminder op de damestoiletten. Het leuke aan deze job was dat we enorm veel vrijheid kregen en onze creativiteit de vrije loop konden laten. Daarnaast was iedereen vriendelijk wat zorgde voor een aangename werkomgeving.


In de namiddag kwamen we terecht bij de General Services, waar we hielpen met de post. Ook hier was de sfeer erg gezellig. Eerst was het even zoeken, maar de collega’s begeleidden ons hier doorheen en na enkele minuutjes waren we aardig op weg.
Kortom een unieke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Ondertekend, Norah Kennis en Soetkin Segaert.

Zuiddag Norah en Soetkin

Onze reisbijstandscontracten beschermen u in het buitenland, onze annulatieverzekering beschermt uw vakantiebudget, onze bijstand voor de woning en in de thuiszorg verlichten uw dagelijkse bekommernissen. Europ Assistance biedt steeds een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.

Europ Assistance