Getuigenissen

Stagiaire Klodiana

Getuigenis Klodiana Mucaj      

In de zomer van 2015 heeft men mij de kans gegeven om gedurende één maand bij Europ Assistance te werken. Ik heb deel uitgemaakt van het HR-team en ik kan er alleen maar positief aan terugdenken.

Al vanaf de eerste dag voelde ik mij zeer op mijn gemak en was ik positief verrast door de zeer aangename en toffe sfeer die er heerstte, met dank aan de uiterst vriendelijke en leuke collega’s. Bij Europ Assistance als jobstudent of stagiaire werken is alleen maar een pluspunt, zowel voor je werk later alsook voor jezelf. Het werk varieert van dag tot dag, je komt met veel mensen in contact en daarbij is het ook dé plaats om je talen bij te schaven.

Je leert er elke dag bij, en dat motiveert je om nog meer te kunnen en nog meer te bereiken. Het is een zeer dynamisch en toekomstgericht bedrijf. Het is zeker en vast een aanrader! 

Stagiaire Klodiana

Onze reisbijstandscontracten beschermen u in het buitenland, onze annulatieverzekering beschermt uw vakantiebudget, onze bijstand voor de woning en in de thuiszorg verlichten uw dagelijkse bekommernissen. Europ Assistance biedt steeds een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.

Europ Assistance