Bijstandsverlener ( Student )

Contract : Student

Werkregime : Voltijds

Periode : juli - augustus - september 2017

Talenkennis : NL - FR - EN

Functie

Als Bijstandsverlener zit je bij het kloppend hart van de onderneming: de Bijstandsverlening.  

Je zit in de frontlinie en onze klanten in nood rekenen op je om hen doeltreffend, professioneel en met de nodige empathie verder te helpen.

Je bent de eerste persoon tot wie onze klanten in nood zich wenden. Je organiseert en coördineert  de hulpverlening, dit voor zowel technische bijstand in binnen- en buitenland als voor medische bijstand in het buitenland, waar ook ter wereld.

Ben je op zoek naar een niet-alledaagse job waarin je je talenkennis en je organisatietalent kan benutten? Een job waarin je heel veel contacten hebt met klanten en leveranciers? Een job in een bedrijf waar diversiteit een belangrijke waarde is? 

 

Verantwoordelijkheden

Volgende taken behoren tot je verantwoordelijkheden:

Volgende taken behoren tot uw verantwoordelijkheden: 

  • Het professioneel beantwoorden van de oproep van de klant.
  • Het identificeren van het probleem en alles in het werk stellen om de klant in nood zo snel mogelijk een oplossing aan te bieden, rekening houdend met de bestaande procedures en de clausules van het contract van de klant.
  • Het organiseren van de hulpverlening binnen een wereldwijd netwerk van leveranciers (takeldienst bellen, vervangwagen boeken, hotelreservaties, repatriëringen organiseren,...)  en een goede opvolging van het dossier garanderen.

Profiel

  • Je bent heel goed tweetalig Nederlands/Frans en je spreekt behoorlijk Engels
  • Je bent een geboren organisator, hebt verantwoordelijkheidszin en kan autonoom werken 
  • Je houdt van telefonische contacten, bent klantgericht en hebt een gezonde dosis empathie
  • Je bent stressbestendig 
  • Je vindt werken in een variabel uurrooster met weekend prestaties tof. 

Aanbod

Wij bieden je een leuke en uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een omgeving waar openheid en teamwerk centraal staan.

Je krijgt een opleiding van 2 dagen en daarna een "on the job" coaching. 


Onze kantoren zijn op 5 minuten wandelafstand van het station Delta gelegen en zeer gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Plaats van tewerkstelling

Onze reisbijstandscontracten beschermen u in het buitenland, onze annulatieverzekering beschermt uw vakantiebudget, onze bijstand voor de woning en in de thuiszorg verlichten uw dagelijkse bekommernissen. Europ Assistance biedt steeds een gepersonaliseerde oplossing voor elk probleem.

Europ Assistance